top of page

Köpvillkor

Samtliga priser som anges är i Svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. 

För att få beställa ifrån Crystals by Paolas web shop måste du ha fyllt 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.


Alla köp hanteras i enlighet med distansavtalslagen, konsumentköplagen samt E-handelslagen.  Alla personuppgifter som lämnas, i samband med köp, behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen.


Efter ett genomfört köp får du en bekräftelse till din e-post. Det är ditt ansvar att se över att du angett rätt uppgifter till dig. Vid tex felaktigt telefonnummer eller andra felaktiga uppgifter debiteras du 300kr om paketet redan gått iväg med DHL, dvs. DHLs taxa för att ändra uppgifter/adress och liknande. Hämtar du ej ut ditt paket debiteras du samma kostnad, 300kr för att täcka DHLs administrativa kostnader. Tänk på att paket som skickas till ombud, måste hämtas ut inom angiven tid av resp. Transportbolag. Ej uthämtade paket debiteras med 300kr. (DHLs administrationskostnader)


Då alla smycken tillverkas i Sverige kan leveranstid är normalt  ca 10 arbetsdagar, men beroende på beställningen karaktär kan det ta lite längre tid. 


Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.


Organisationsnummer: 7112110502 Crystals by Paola Lantz.

Ångerrätt & returer

Ångerrätt sker enligt distansavtalslagen, du har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från det man mottagit varan.

Du som kund står själv för kostnaden vid retur, dvs returporto och ansvarar för returen.  Återbetalning av köpbeloppet sker inom 14 dagar från det att vi mottagit och godkänt returen.

Varan ska vara oanvänd, i oskadat skick och vara väl förpackad.. Eventuella lappar och etiketter ska sitta kvar på varan.


OBSERVERA!

  • Du får inte någon återbetalning om returen inte kommer fram till oss eller om varan kommer fram trasig.

  • Du måste hämta ut din beställning även om du ångrat dig, ej uthämtade paket debiteras dig som kund 300kr.

När gäller ej ångerrätt ?

Ångerrätten gäller inte vid specialbeställda smycken enligt dina önskemål. Ex. specialbeställd storlek osv. 

Reklamation

Reklamationer hanteras enligt konsumentköplagen och sker inom 48 timmar från att du mottagit beställningen

Om smycken du köper är defekt eller skadad vid leveransen ska du alltid ta kontakt med mig först. Skicka ett mejl till Crystals.Paola@outlook.com och ange:

  •  Ordernummer och vilken vara du vill reklamera 

  • Beskriv vad det är för fel på smycken.   

När jag fått tillbaka varan och gör en bedömning av felet ersätter jag dig med en ny vara. Om varan är slutsåld sker en återbetalning inom 14 dagar.


OBSERVERA! Naturliga sprickbildningar, ojämnheter & skiftningar i färg förekommer naturligt I kristaller och är inte skäl för reklamation.

bottom of page